logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
  • Minimaal €50
  • 32.000+
logo-albert-heijn
  • Beste aanbiedingen
  • Vanaf €4,95
  • Minimaal €50
  • 27.000+
logo-plus
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €6,00
  • Minimaal €25
  • 20.000+
butlon
  • Top bezorging
  • Vanaf €6,95
  • Minimaal €50
  • 2.000+

Online boodschappen doen in America

Wil jij online boodschappen doen in America? De keuze is reuze. Hier tref je alle online food shops waar boodschappen bestellen mogelijk is. Allereerst zijn er de online supers, maar onderschat ook niet bakkers of bijvoorbeeld kaaswinkels. Start met zoeken! Kies een categorie. Je kunt het nog specifieker maken door te kiezen tussen thuis laten bezorgen of ophalen. Daaropvolgend beschik je over verschillende filialen die online boodschappen doen al ondersteunen. Van Plastic bekertjes of producten van merken als bijvoorbeeld LTBD bij de online supers, tot runderrib bij de warme slagerij en paasbrood bij de warme bakkerij. Het voordeel van online boodschappen doen? Het is gemakkelijk, je hebt de keuze uit duizenden artikelen, en je bestelt online gewoon sneller. Een toenemend aantal supers, slagers en bakkers zijn al begonnen met boodschappen bezorgen in America.

Minimale bestelling Review / Beoordeling Bekijk meer informatie Direct Bestellen
plus-supermarkt-logo €25
albert-heijn-supermarkt-logo €50
jumbo-supermarkt-logo €25
hoogvliet €50

Boodschappen bezorgen America

Dagelijkse boodschappen thuisbezorgen in America? Vandaag de dag is het populairder dan ooit. Wat is hiervan de reden? De bezorgkosten dalen, en de online supermarkten nemen alleen maar toe. Alle populaire boodschappen zoals Koffie pads of Croissant aan huis bezorgd, ook al woon je op 2 hoog. Dit betekent het einde van sjouwen met zware kratten. Maar het zijn niet slechts de buurt-supers die de boodschappen bij jou thuisbezorgen. Ook visboeren, kaasboeren, delicatessenwinkels bieden vaak al een webshop. In de lijst hierboven tref je meerde leveranciers waar je direct online een bestelling kan plaatsen. Je zien dan tevens of ophalen / bezorgen via de online supermarkt in America al kan. Als laatste bekijk jij de voordelen en nadelen van de beide mogelijkheden. Op Boodschappenspot.nl lees je ook alles over Online boodschappen doen Leerbroek.

Wat zijn de voordelen van boodschappen bezorgen en het pick-up point?
Direct vanuit huis online bestellen? Maak dan zelf de afweging: Kies ik voor boodschappen afhalen of bezorgen? Hieronder wordt het kort opgesomd: het profijt dat je hebt van de twee opties.

Voordelen van boodschappen laten bezorgen in America

  • Vergeet die autoritten naar het centrum
  • Diepvriesartikelen komen diepgevroren aan
  • Snelle levering, vaak binnen 24 uur
  • Betalen kan via iDeal of achteraf
  • Lege flessen meegeven aan de bezorger

Pluspunten van boodschappen zelf afhalen

  • Je betaald vaak geen servicekosten
  • De supermarkt-medewerkers helpen je graag
  • Je zit niet vast aan een bezorging waar je op moet wachten
  • Onderweg makkelijk je boodschappen afhalen (Limburg)
  • In de stad kun je nog snel wat andere winkels bezoeken

Bestellen bij de supermarkt of speciaalzaak?

Is het iets voor jou? Online je boodschappen doen? Rondom America zijn meerdere filialen online actief. Veel mensen kiezen voor de online supermarkt. Bij landelijke online supers zoals Jan Linders, Odin, Lidl, Spar en ook Deen, Hoogvliet, Dirk, Dekamarkt vind je een groot assortiment boodschappen binnen een paar minuten online. Daarnaast hebben we ook de online slagerijen, bakkerijen of bijvoorbeeld viswinkels en groentewinkels. Lees hieronder meer over de verschillende categorieën.

Supermarkten aanmelden in America

Online supermarkt
In de online-supermarkt kan je terecht voor alle boodschappen. Alle merken, soorten en typen en mooie aanbiedingen. Van Antipasti tot Anti-insect, van merken als Swiss O-Par en La Tunella. Open direct de lokale online supers. Geef wel acht op de kosten voor bezorging en het eventuele drempelbedrag.

Online bakkerij
Bij de supermarkt vind je bijna alles. Een nadeel is: je bestelt er geen echt ambachtelijke producten. Bij de online bakkerij bestel je traditioneel bereide producten als challe en obwarzanek. Altijd de beste kwaliteit. En de bakker bezorgt ook steeds vaker thuis.

Online slagerij
Tien jaar geleden had niemand het geloofd. Intussen is het de orde van de dag: vlees online bestellen en laten bezorgen op locatie in America. Wil je ook echt iets kwalitatiefs kopen? Maar ben je niet in staat elke week naar de slagerij te gaan? Scoor je varkenspoot en varkenspoot vlot en goedkoop via internet!

Andere online food winkels
Evenals de slagerij, bakker en super is er online nog veel meer. Neem nou de kaaswinkels, groentewinkels, viswinkels en slijterijen of chocolateries. Ga naar ‘t begin van de pagina en vind de aanbieder die je zoekt. Klik op een winkel voor een online bestelling.


Veelgestelde vragen over online supermarkten in America

Sta je open om dit online gemak te testen? Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan zeker een kijkje bij de onderstaande vragen. Staat je vraag er niet tussen? De klantenservice afdeling helpt je graag verder. We zoeken altijd samen naar een geschikt oplossing. Of navigeer direct naar bijvoorbeeld Coop supermarkt.

Waar kan ik online boodschappen bestellen in America?

Gebruik de zoekfunctie bovenaan de site. Daar tref je alle supers, biologische winkels en slagers waar online kopen een optie is.

Waarom zou ik kiezen voor boodschappen bezorgen en afhalen?

Standaard heb je online vaak twee alternatieven: boodschappen afhalen of bezorgen. Bezorgen is voor velen het meest ideaal. Het komt allemaal naar je toe en tillen aan zware tassen is niet meer nodig. Hoe laat wil je het bezorgd krijgen? 11:40, 16:00 of 18:10. Waarom kiezen mensen voor afhalen? Nou, je bent goedkoper uit, en jij pikt het zo op wanneer je naar huis rijdt.

Hoe hoog zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten (of servicekosten/bestelkosten) verschillen per aanbieder. Bij sommige supermarkten is het gratis, maar soms gaat het richting de €8,00. Tip: profiteer eens van actieproducten voor gratis bezorgen. Een voorbeeld: “geen bestelkosten bij aankoop van aardpeer of rijsbes”. Op boodschappenspot.nl zie je meteen per supermarkt de bijdrage voor thuisbezorging.

Hoe lang duurt het tot ik mijn boodschappen in huis heb?

Standaard online supers / winkels bieden: binnen 24 uur wordt je bestelling bezorgd. Tegen een meerprijs kan er zelfs dezelfde dag bezorgd worden. Bezoek een van getoonde shops en de bezorgdtijd wordt direct getoond. Belangrijk: Zondag is vaak geen bezorgdag. De bezorgtijd hangt ook af van woonplaats. Voor Boodschappen bezorgen Nijbroek kunnen de bezorgtijden afwijken.

Wat is het gemiddelde minimale orderbedrag?

Dit varieert enorm per aanbieder. De bekende supers hebben vaak nog een minimaal bestelbedrag van zo’n €32. Bij lokale zaken zie je dit gelukkig vaak niet. Hier bestel je al vanaf €20. Soms geldt er geen minimum bestelbedrag.

boodschappen bezorgen America